David Wijns kijkt geconcentreerd naar de bal.
Volledig scherm
David Wijns kijkt geconcentreerd naar de bal. © Mpics

David Wijns gaat zaterdag met KSK Heist op bezoek bij VK Tienen: “Op mijn 35ste heb ik al veel meegemaakt. Nog een keer playoffs zou mooi zijn”

voetbal eerste nationaleKSK Heist staat op zes wedstrijden van het einde van de competitie. Uitgeteld voor de play-offs is Heist niet, maar om dat doel eventueel nog te bereiken is er maar één weg voor Heist en dat is winnen. Van die zes wedstrijden spelen de Heistenaars er vier op vreemde bodem, te beginnen zaterdagavond op het veld van VK Tienen.

 1. Bart Janssens en ASV Geel komen tegen Zwarte Leeuw met de schrik vrij: “We kunnen niet tevreden zijn”
  PREMIUM
  Voetbal derde nationale B

  Bart Janssens en ASV Geel komen tegen Zwarte Leeuw met de schrik vrij: “We kunnen niet tevreden zijn”

  In derde nationale B blijft de titelstrijd heel boeiend. De voorbije speeldag maakte Wezel van de gelegenheid gebruik om zich tot de winnaar van het weekend te kronen. ASV Geel keek op zijn beurt in het Kempische duel tegen Zwarte Leeuw lang tegen een derde nederlaag aan. Een strafschop, diep in blessuretijd, fungeerde als ultieme reddingsboei.
  Geel, Kasterlee, Lille, Mol, Vorselaar, Herentals
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.