Felco Gavere-trainer David Termote: “Het niveau moet nog wel flink de hoogte in.”
Volledig scherm
Felco Gavere-trainer David Termote: “Het niveau moet nog wel flink de hoogte in.” © Geert De Rycke

David Termote (Felco Gavere): “Inzet en positieve ingesteldheid moeten ons redden in zware reeks”

VOLLEYBAL TWEEDE NATIONALE BTweedenationaler Felco Gavere begon vorige zondag in de gemeentelijke sporthal Overbeke aan het nieuwe volleybalseizoen met een wedstrijd in de Belgische beker tegen Waremme B. Wellicht door de zenuwen - voor sommige spelers was het hun eerste match in de Belgische beker - gingen de onervaren mannen van trainer-coach David Termote met 0-3 onderuit.

 1. Ali Yildiz scoort hattrick en bezorgt Eendracht Termien ruime zege: “Ik heb het scoren niet verleerd”
  voetbal derde nationale B

  Ali Yildiz scoort hattrick en bezorgt Eendracht Termien ruime zege: “Ik heb het scoren niet verleerd”

  Eendracht Termien heeft nog eens ouderwets uitgehaald. De jonkies van trainer Tomas Daumantas namen met ruime 6-2-cijfers de maat van Berlaar-Heikant. Vooral na de rust schudde Termien alle frustraties van zich af. Ook Ali Yildiz mocht juichen. Met een hattrick toonde de Termienspits dat hij het scoren nog niet verleerd heeft. “Ik telde vijf assists achter mijn naam, maar het zijn toch de doelpunten waarop een spits wordt beoordeeld”, genoot Yildiz.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?