Trainer David Sannen: "Ik denk dat velen willen spelen, maar het moet ook mogelijk zijn."
Volledig scherm
Trainer David Sannen: "Ik denk dat velen willen spelen, maar het moet ook mogelijk zijn." © Borgerhoff

David Sannen (Bilzen-Waltwilder): “Ik vang geluiden op dat de meeste clubs een heropstart van de competitie niet meer zien zitten”

voetbal eerste provincialeDe voetbalbond heeft de beslissing over de heropstart van het amateurvoetbal uitgesteld. Men wacht het overlegmoment van de overheid op 22 januari af om daarna de knoop definitief de knoop door te hakken. Als het overlegcomité geen versoepelingen creëert, is een stopzetting van de competities in het amateurvoetbal onafwendbaar. “Ploegen die bovenin de rangschikking prijken, willen voortspelen. De meeste andere teams zien een heropstart niet meer zitten”, zegt trainer David Sannen van Bilzen-Waltwilder.

 1. In een coronavrij Australië wint Mathijs Casteele een lokale 5km : “Mentaal deed het deugd om nog eens een wedstrijd te lopen”
  Atletiek

  In een coronavrij Australië wint Mathijs Casteele een lokale 5km : “Mentaal deed het deugd om nog eens een wedstrijd te lopen”

  Terwijl er in België nog steeds geen sprake is van atletiekwedstrijden, mogen atleten in andere delen van de wereld wel al terug hun spikes bovenhalen. In Australië is het zomerseizoen ondertussen zelfs in behoorlijk normale omstandigheden van start gegaan. Mathijs Casteele, die al bijna een jaar in Australië verblijft, nam er afgelopen zondag voor het eerst deel aan een wedstrijd en hij won meteen ook in een wedstrijdrecord. “Eigenlijk was ik gewoon blij om eens niet alleen te moeten lopen”, klinkt het.
 2. Hendrik Tuerlinckx wint met Roeselare derby maar moet wel koppositie afstaan: “Nog te veel met ups en downs”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Hendrik Tuerlinckx wint met Roeselare derby maar moet wel koppositie afstaan: “Nog te veel met ups en downs”

  Roeselare kende woensdag een lastige avond bij de buren van Menen. Het werd tot een vijfsetter gedwongen, die Tuerlinckx en zijn ploegmaats wel wonnen. Toch blikt de hoofdaanvaller met gemengde gevoelens terug op de stilste West-Vlaamse derby uit de geschiedenis: “We zijn blij met de zege, maar als ploeg zijn we nog zoekende naar ons beste niveau”
 1. Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"
  Play
  Anderlecht

  Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"

 2. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"