David Pauwels gaat vanaf 1 mei de sportieve lijnen uitzetten bij FCV Dender.
Volledig scherm
David Pauwels gaat vanaf 1 mei de sportieve lijnen uitzetten bij FCV Dender. © Geert De Rycke

David Pauwels nieuwe sportief directeur FCV Dender: “Club optimaal professionaliseren”

Voetbal Eerste nationaleHet amateurvoetbal mag dan wel al sedert oktober inactief zijn, dat wil niet zeggen dat het bestuur van FCV Dender stil zit. Met David Pauwels trok algemeen manager Belinda Siahaan een nieuwe sportief directeur aan. Hij gaat vanaf 1 mei aan de slag bij de blauwhemden en staat voor de uitdaging de eerstenationaler naar 1B te loodsen.

 1. Pieter Verhees (Maaseik) hangt zijn volleyplunje aan de haak: “Het was op”
  Volleybal EML

  Pieter Verhees (Maaseik) hangt zijn volleyplun­je aan de haak: “Het was op”

  Verrassend en toch weer niet: Pieter Verhees stopt met volleyballen. De 31-jarige middenman ondervindt te veel last van zijn knieën. Dat is ook de reden waarom hij het voorbije seizoen duidelijk gespaard werd. Verhees had nog een contract voor volgend seizoen, maar nu moet Maaseik dus op zoek naar een nieuwe middenman. Voor hij na acht seizoenen in het buitenland terugkeerde naar België, speelde hij bij de Italiaanse ploegen Latina, Modena, Monza, Vibo Valentia en Ravenna en het Poolse Zawiercie.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  15:23