Een en al concentratie bij Lobke Loonen, Lore Jacobs en Silke Vanwynsberghe bij een stilstaande fase voor Zulte Waregem.
Volledig scherm
Een en al concentratie bij Lobke Loonen, Lore Jacobs en Silke Vanwynsberghe bij een stilstaande fase voor Zulte Waregem. © Robby Verdickt

Dave Mattheus (AA Gent Ladies) scherp voor z’n groep: “Op deze manier zijn we play-off 1 niet waard”

VROUWENVOETBAL SUPERLEAGUEAA Gent Ladies trekt met zorgen de winterstop in. Twee nipte nederlagen – 0-1 thuis tegen titelverdediger Anderlecht en 1-0 bij rechtstreeks concurrent Zulte Waregem – zorgen voor wat onrust. De vijfde plaats staat onder druk.

 1. Marc Goossens en Sven Van Laere met CAAL Racing in de NASCAR Whelen Euro Series
  PREMIUM
  autosport

  Marc Goossens en Sven Van Laere met CAAL Racing in de NASCAR Whelen Euro Series

  Marc Goossens en Sven Van Laere verdedigen dit seizoen de kleuren van CAAL Racing in de NASCAR Whelen Euro Series. Ze doen dit met de #56 Chevrolet Camaro, waarmee Marc in EuroNASCAR Pro uitkomt en Sven in EuroNASCAR 2. De Gelenaar Goossens is al enkele jaren actief in de Europese tak van de meest spectaculaire van alle Amerikaanse autosportdisciplines. Voor Van Laere, uit Zoersel, is het zijn eerste volledige seizoen.
  Zoersel
 2. Aiko Schepkens en HB Sint-Truiden willen scalp van KTSV Eupen in bekerfinale: “We snakken naar een prijs”
  PREMIUM

  Aiko Schepkens en HB Sint-Trui­den willen scalp van KTSV Eupen in bekerfina­le: “We snakken naar een prijs”

  Zaterdagmiddag 1 april 2023 bijten de dames van HB Sint-Truiden en KTSV Eupen de spits af om 13u met hun finale voor de beker van België. Succescoach Jo Delpire kwam terug naar het Truiense vertrouwde nest om prijzen te pakken. De meisjes van Sint-Truiden staan op de eerste plaats in de play-offs voor de titel in eerste nationale. Tegenstander KTSV Eupen volgt in het zog op één puntje. We krijgen dus ongetwijfeld een spannende bekerfinale.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.