Darius Washington geeft youngster Niels Foerts wijze raad.
Volledig scherm
Darius Washington geeft youngster Niels Foerts wijze raad. © EVL

Darius Washington moet Brussels op sleeptouw nemen: “Ervaring in NBA kan nuttig zijn voor de ploeg”

basketbal euromillions leagueSinds vorige week is de ploeg van Phoenix Brussels eindelijk voltallig. Darius Washington was de laatste aanwinst die ingepast moest worden. Op sinterklaasdag wordt hij 35 jaar, maar de Amerikaan liet in de oefenwedstrijden tegen Okapi Aalstar en Limburg United zien dat hij talent heeft. Washington heeft dan ook in bijna alle grote competities gespeeld. Tot de NBA toe.

 1. Genkenaar Alexander Maes (ex-Beerschot) komt weer boven water bij Roemeense eersteklasser FC Arges Pitesti: “Dit is een tussenstap”
  Buitenlands voetbal

  Genkenaar Alexander Maes (ex-Beerschot) komt weer boven water bij Roemeense eersteklas­ser FC Arges Pitesti: “Dit is een tussenstap”

  Eind september vorig jaar verbrak eersteklasser Beerschot eenzijdig het contract van Alexander Maes. Zo moest de Genkenaar nog voor het sluiten van de transfermarkt in allerijl op zoek naar een nieuwe werkgever en die vond hij uiteindelijk met de Roemeense promovendus FC Arges Pitesti. Na een moeilijke start, gekruid met administratieve vertragingen en een coronabesmetting, lijkt Maes eindelijk zijn draai te hebben gevonden.
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari