Mario Nakic schermt de bal af van Mohamed Kherrazi (Mechelen).
Volledig scherm
Mario Nakic schermt de bal af van Mohamed Kherrazi (Mechelen). © smb

Dario Gjergja klimt met Oostende naar leiding na overtuigende winst tegen Kangoeroes: “Met juiste mentaliteit terrein opgestapt”

BASKETBAL EUROMILLIONS LEAGUEFilou Oostende peuzelde de Mechelse Kangoeroes vrijdagavond met huid en haar op in de Winketkaai. De heruitgave van de bekerfinale lag na het eerste quarter al in een definitieve plooi.

 1. Triatlon van Lievegem in laatste instantie alsnog afgelast: “Nooit gedacht aan een annulatie”

  Triatlon van Lievegem in laatste instantie alsnog afgelast: “Nooit gedacht aan een annulatie”

  De triatlon van Lievegem van aanstaande zaterdag gaat dan toch niet door. Ondanks het feit dat de organisatie deze week groen licht kreeg, dook er toch kritiek op en kwamen er zelfs enkele officiële klachten binnen. In samenspraak met het gemeentebestuur en lokaal burgemeester Tony Vermeire werd daarom beslist om het event naar een nog te bepalen datum in juni te verplaatsen. “Dat we na onze briefing van deze week zoveel kritiek en zelfs officiële klachten gingen krijgen uit diverse hoeken, inclusief deelnemers, hadden we nooit durven denken. De twijfels namen toe en daarom beslisten we in laatste instantie om alsnog te schuiven met de datum. Alles stond nagenoeg klaar”, geeft organisator Sam Govaert aan.
 1. Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro
  Play

  Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro

 2. "Wat een eikel, die ploegleider!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchange
  Play

  "Wat een eikel, die ploeglei­der!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchan­ge