Simon Buysse speelde een ijzersterke partij op bezoek bij het Turkse Galatasaray Nef en had een belangrijk aandeel in de 85-91-zege, goed voor het ticket richting play-ins in de Champions League.
Volledig scherm
Simon Buysse speelde een ijzersterke partij op bezoek bij het Turkse Galatasaray Nef en had een belangrijk aandeel in de 85-91-zege, goed voor het ticket richting play-ins in de Champions League. © Belga

Dario Gjergja en Filou Oostende boeken historische zege in Istanbul en overwinteren Europees: “Uiterst trots op mijn spelers”

basketbal champions leagueWat een stunt. Landskampioen Filou Oostende heeft zich dinsdag in Istanbul verzekerd van een plaats in de play-ins van de Champions League na een historische 85-91-zege op het veld van Galatasaray Nef.

  1. Maxim De Cuyper en KVC Westerlo gaan zaterdag op zoek naar bevestiging in Eupen: “Als we onze ambities kracht willen bijzetten, moet deze match gewonnen worden”
    voetbal jupiler pro league

    Maxim De Cuyper en KVC Westerlo gaan zaterdag op zoek naar bevesti­ging in Eupen: “Als we onze ambities kracht willen bijzetten, moet deze match gewonnen worden”

    KVC Westerlo knoopte vorig weekend weer aan met een deugddoende 2-0-zege tegen KV Mechelen. Het team van coach Jonas De Roeck legde toen bijwijlen fris en frivool voetbal op de mat. Maar, zoals al vaker gebleken in deze onvoorspelbare competitie, biedt dat duidelijk geen garantie op winst in Eupen. Kunnen de Kemphanen zaterdagmiddag bevestigen am Kehrweg?