Dario De Roover wil zo snel mogelijk weer op het veld staan na zijn knieblessure, maar de kans is klein dat dat in het shirt van Sint-Lenaarts zal zijn.
Volledig scherm
Dario De Roover wil zo snel mogelijk weer op het veld staan na zijn knieblessure, maar de kans is klein dat dat in het shirt van Sint-Lenaarts zal zijn. © Mpics

Dario De Roover ontbindt contract bij Sint-Lenaarts: “Ik wil me volledig focussen op mijn revalidatie”

voetbal derde nationale BNa Steven Dillien verliest Sint-Lenaarts met Dario De Roover, die momenteel herstelt van een zware knieblessure, nog een pion voor komend seizoen. De zoon van ex-Rode Duivel Bart De Roover wil zich de komende maanden volledig focussen op zijn revalidatie en liet daarom zijn contract bij de Eesterploeg ontbinden.

  1. Benjamin Van Linden (FC Katelijne) begon weer aan voorbereiding na vierde revalidatie in drie jaar: “Stoppen voelde niet juist aan”
    Voetbal derde provinciale

    Benjamin Van Linden (FC Katelijne) begon weer aan voorberei­ding na vierde revalida­tie in drie jaar: “Stoppen voelde niet juist aan”

    Benjamin Van Linden is weer voetballer. Sinds 2018 werd de 31-jarige verdediger liefst vier keer geopereerd aan de knie en leek hij vroegtijdig zijn schoenen aan de haak te moeten hangen. Maar de liefde voor het spelletje bleek te groot en dus begon Van Linden dit seizoen met heel veel goesting aan de voorbereiding bij derdeprovincialer FC Katelijne.