Donderdag weet Dario Bogaerts of hij, na zijn uitsluiting in Wezel, geschorst zal worden. De Voetbalbond eist drie speeldagen.
Volledig scherm
Donderdag weet Dario Bogaerts of hij, na zijn uitsluiting in Wezel, geschorst zal worden. De Voetbalbond eist drie speeldagen. © Mpics

Dario Bogaerts blijft met Berg en Dal als enige ploeg ongeslagen: “Bevestiging dat we collectief sterk zijn”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEDe bovenste helft van het klassement in eerste provinciale heeft eerder weg van een doolhof. Dat heeft te maken met de twee uitgestelde wedstrijden, die Wezel de komende weken moet afwerken. Berg en Dal gaat intussen op zijn elan door. Al kroop het dit weekend in Antonia door het oog van de naald. Na de late gelijkmaker van de thuisploeg trok Wouter Smeets in de slotminuut de achtste zege voor Meerhoutse formatie over de streep (2-3).

 1. KRC Genk Ladies-snelheidstrein flitst met Gwyneth Vanaenrode aan de knoppen richting play-off 1: “Hebben lot in eigen handen”

  KRC Genk La­dies-snelheids­trein flitst met Gwyneth Vanaenrode aan de knoppen richting play-off 1: “Hebben lot in eigen handen”

  De Genk Ladiestrein raast richt play-off 1. Met een doelpunt van Kelsey Geraedts graaide KRC Genk Ladies een uiterst belangrijke driepunter mee uit Gent. De Genkies pakken hiermee hun vierde overwinning op rij en wippen over concurrent AA Gent naar de vijfde plaats in de rangschikking. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft de Genkse ploeg hun lot voor een plaats in PO 1 helemaal in eigen handen. “Deze voorsprong mogen we niet meer meer weggeven”, genoot uitblinkster Gwyneth Vanaenrode na afloop.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Igor De Camargo tevreden over eerste optreden bij RWDM: “Winst van ploeg belangrijkste, mijn eerste doelpunt komt wel”
  voetbal 1B

  Igor De Camargo tevreden over eerste optreden bij RWDM: “Winst van ploeg belangrijk­ste, mijn eerste doelpunt komt wel”

  Zonder een grootse prestatie neer te zetten, is RWDM er in geslaagd om de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar al winnend af te sluiten tegen Lommel. De twee doelpunten vielen telkens in het slot van iedere speelhelft. Rommens was afwerker bij de eerste treffer vanop de stip en fungeerde als aangever bij de tweede die door invaller Nzuzi knap werd afgemaakt op een snelle counter.