Donderdag weet Dario Bogaerts of hij, na zijn uitsluiting in Wezel, geschorst zal worden. De Voetbalbond eist drie speeldagen.
Volledig scherm
Donderdag weet Dario Bogaerts of hij, na zijn uitsluiting in Wezel, geschorst zal worden. De Voetbalbond eist drie speeldagen. © Mpics

Dario Bogaerts blijft met Berg en Dal als enige ploeg ongeslagen: “Bevestiging dat we collectief sterk zijn”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEDe bovenste helft van het klassement in eerste provinciale heeft eerder weg van een doolhof. Dat heeft te maken met de twee uitgestelde wedstrijden, die Wezel de komende weken moet afwerken. Berg en Dal gaat intussen op zijn elan door. Al kroop het dit weekend in Antonia door het oog van de naald. Na de late gelijkmaker van de thuisploeg trok Wouter Smeets in de slotminuut de achtste zege voor Meerhoutse formatie over de streep (2-3).

  1. Robin Hambrouck en Sportief Rotselaar kennen geen genade met dorpsgenoot Rapide Wezemaal: “We hadden nog iets goed te maken”
    PREMIUM
    voetbal tweede provinciale B

    Robin Hambrouck en Sportief Rotselaar kennen geen genade met dorpsge­noot Rapide Wezemaal: “We hadden nog iets goed te maken”

    De titelstrijd was voor Sportief Rotselaar heel even bijzaak afgelopen zaterdag met de komst van buur Rapide Wezemaal. De eer van het dorp stond op het spel en dus lieten de manschappen van coach Van Der Bauwhede niet na om het gaspedaal stevig in te drukken. Met een historische 7-0-pandoering werd de dorpsgenoot huiswaarts gestuurd.