Julie Hendrickx (4), Julie Mattheeuws (15), Silke Deklerck (9) en Jane Minnebo (16) hopen ook zaterdagavond tegen Gooik te kunnen juichen.
Volledig scherm
Julie Hendrickx (4), Julie Mattheeuws (15), Silke Deklerck (9) en Jane Minnebo (16) hopen ook zaterdagavond tegen Gooik te kunnen juichen. © VDB

Dany Minnebo (Wivo Wingene): “Tegen Gooik nood aan een zege en nadien een feestje met de fans”

VOLLEYBAL DERDE NATIONALE VROUWENIn derde nationale A van het vrouwenvolleybal neemt VC Wivo Wingene het zaterdagavond op tegen Govok Cammaert Gooik. De Vlaams-Brabantse ploeg wordt als titelkandidaat beschouwd, maar deelt de vierde plaats met Wivo.

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provinciale: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”
  voetbal eindronde tweede provinciale

  Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provincia­le: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”

  Sporting Tisselt promoveert naar eerste provinciale. De troepen van trainer Frank Staes finishten pas zevende in de reguliere competitie, maar mochten dankzij de tweede periodetitel toch een gooi doen naar promotie. Na het 1-1-gelijkspel in de heenmatch tegen ’s Gravenwezel-Schilde ging Tisselt zondag met 1-2 onderuit, maar dankzij de zege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde werd het opgevist als beste verliezer, voor KV Bonheiden.