Dante Vanzeir raakte niet voorbij Simon Mignolet. Union bleef in Brugge steken op een scoreloos gelijkspel.
Volledig scherm
Dante Vanzeir raakte niet voorbij Simon Mignolet. Union bleef in Brugge steken op een scoreloos gelijkspel. © Belga

Dante Vanzeir en Union laten de kans liggen om voorsprong op Club Brugge te vergroten: “Nul-nul is geen slecht resultaat”

VOETBAL 1AUnion onderstreepte donderdagavond op het veld van Club Brugge dat het meer dan terecht helemaal bovenaan de rangschikking staat. De Brusselaars waren niet onder de indruk van de omstandigheden en kregen enkele goede kansen op winst. Ze bleven echter steken op een 0-0-gelijkspel. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Daan Heymans wil in Gent seizoen goed afsluiten: “Nog jaartje Charleroi, hopelijk ziet Venezia dat ook zitten”
  voetbal 1A

  Daan Heymans wil in Gent seizoen goed afsluiten: “Nog jaartje Charleroi, hopelijk ziet Venezia dat ook zitten”

  Zaterdag speelt Sporting Charleroi op AA Gent de slotwedstijd in de Europe Play-Offs. Gent heeft zich al verzekerd van de eindwinst en pakte door de bekerzege eerder al een Europees ticket, voor Charleroi staat wel nog de zevende plaats op het spel. Daan Heymans hoopt in de Ghelamco Arena zijn eerste half jaar bij de Karolingers op een positieve noot af te sluiten: “Daarna hangt het ook van Venezia af waar ik volgend seizoen speel.”