Coach Danny Wouters kon met Bavi verdedigend mee het verschil maken tegen Leuven Bears.
Volledig scherm
Coach Danny Wouters kon met Bavi verdedigend mee het verschil maken tegen Leuven Bears. © Koen Merens

Danny Wouters met Bavi Vilvoorde voorbij ex-club Leuven Bears B: “Ik heb de wedstrijd voorbereid zoals alle andere matchen”

Basketbal Top Division 2De Vlaams-Brabantse derby in Top Division 2 tussen Bavi Vilvoorde en Leuven Bears B werd gewonnen door de thuisploeg. Door de 69-46-overwinning blijven de Vilvoordenaren met de top in hun reeks meedoen. Volgend weekend is Bavi vrij, maar zeven dagen later staat een onvervalste topper tegen competitieleider Nijvel op het programma.

 1. Edwin Wang (Belisia) doet achterban een belofte: “Ik zal er een week later volledig staan”
  voetbal tweede nationale B

  Edwin Wang (Belisia) doet achterban een belofte: “Ik zal er een week later volledig staan”

  Wie zondag in de topper tegen Capellen uitkijkt naar het debuut van Ewin Wang, zal toch nog een weekje op zijn honger blijven zitten. “Afgelopen week kreeg ik bij KVK Wellen een derde geel kartonnetje, waardoor ik automatisch geschorst ben voor de eerstvolgende wedstrijd”, aldus de Nederlander. “Dat stelt me wel in staat om de andere jongens bij Belisia nog beter te leren kennen. Jammer voor de achterban, maar ik beloof hen er een week later volledig te staan.”
 2. Arne Baers (15e) is tevreden over zijn WK: “Jammer dat ik in begin van de cross vooraan niet kan aansluiten”
  Veldrijden WK beloften

  Arne Baers (15e) is tevreden over zijn WK: “Jammer dat ik in begin van de cross vooraan niet kan aansluiten”

  Arne Baers rondde zijn eerste WK bij de beloften af met een vijftiende plaats. Een resultaat waarmee de Palenaar kan leven. “Jammer dat ik in het begin van de wedstrijd de aansluiting vooraan mis. Als dat lukt, doe ik mee voor de top tien. Nu was het was voortdurend jojo waardoor ik op het einde door mijn beste krachten heen was”, vertelt Baers. “Ik rijd de komende weken nog enkele crossen en in april start ik op de weg.”