Danny Van Laethem zal deze zomer enkele nieuwkomers moeten inpassen.
Volledig scherm
Danny Van Laethem zal deze zomer enkele nieuwkomers moeten inpassen. © Tresignie

Danny Van Laethem ook volgend seizoen trainer bij Leeuwkens: “Kern onderging toch enkele wijzigingen”

Voetbal tweede provincialeVeel ploegen hebben in het voorjaar nauwelijks transfers verricht. Leeuwkens Teralfene is in dat opzicht toch wel een beetje de uitzondering. Vijf spelers zullen deze zomer andere oorden opzoeken. Vier nieuwkomers werden intussen al aangetrokken. In principe is de kern voltallig, tenzij er zich ergens nog een opportuniteit voordoet.

  1. Steven Van Tilburg (Thes Sport): “Blij dat we weer vertrokken zijn met zaterdagavond eerste oefenwedstrijd thuis tegen Weerstand Koersel”
    voetbal eerste nationale

    Steven Van Tilburg (Thes Sport): “Blij dat we weer vertrokken zijn met zaterdag­avond eerste oefenwed­strijd thuis tegen Weerstand Koersel”

    T2 Steven Van Tilburg (39) is terug van even weggeweest bij Thes Sport. Vier maanden kon hij proeven van het hoogste niveau als assistent-coach van Nicky Hayen bij Waasland-Beveren. In Tessenderlo zijn ze al een zestal weken aan het trainen. Komende zaterdagavond om 19 uur speelt Thes Sport zijn eerste oefenwedstrijd thuis met gratis inkom tegen Weerstand Koersel.