Danny Schets mag op 19 september zes ploegen uit de WorldTour verwelkomen in Gooik.
Volledig scherm
Danny Schets mag op 19 september zes ploegen uit de WorldTour verwelkomen in Gooik. © GTG

Danny Schets neemt Tara Gins op in organisatie Gooikse Pijl: “Meerwaarde bewezen in GP Oetingen”

Wielrennen profsOp 19 september wordt in en rond Gooik de Gooikse Pijl gereden. Een aantal vernieuwingen moeten deze 1.1 UCI-wedstrijd uit de Europe Tour nog beter maken. De verhuis van de startplaats naar Halle raakte eerder al bekend. Nu laat het bestuur ook weten dat Tara Gins een nadrukkelijke rol zal krijgen in het organigram en raken ook de eerste deelnemende ploegen bekend.

 1. Koen Vanden Houten en SV Sottegem hervatten zaterdag trainingsarbeid: “Willen we klaar zijn, dan moeten we nu wel beginnen”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Koen Vanden Houten en SV Sottegem hervatten zaterdag trainings­ar­beid: “Willen we klaar zijn, dan moeten we nu wel beginnen”

  Als één van de eerste clubs in onze regio hervat tweedeprovincialer SV Sottegem zaterdagochtend de trainingen met het oog op volgend seizoen. Na een seizoen met amper competitievoetbal en trainingsarbeid vindt de technische staf van de traditieclub, die volgend jaar honderd jaar bestaat, het de hoogste tijd om met de spelersgroep aan de slag te gaan. “Na een jaar stilstand kunnen we het ons niet veroorloven om pas in juli te beginnen met op te bouwen. We moeten nu de funderingen leggen”, meent coach Koen Vanden Houten. SV Sottegem wil dit seizoen meestrijden voor de prijzen.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei