Sportief verantwoordelijke Hans Holderbeke, voorzitter Danny De Pelecijn en secretaris Guy De Vos van Indulek Kelderke Erwetegem kijken uit naar de competitiestart van het minivoetbal.
Volledig scherm
Sportief verantwoordelijke Hans Holderbeke, voorzitter Danny De Pelecijn en secretaris Guy De Vos van Indulek Kelderke Erwetegem kijken uit naar de competitiestart van het minivoetbal. © Geert De Rycke

Danny De Pelecijn (Indulek Kelderke Erwetegem): “Koffiedik kijken omtrent de sterkte van de ploegen”

MINIVOETBAL EERSTE NATIONALEIndulek Erwetegem speelt al sinds 2011 in de hoogste reeks van het minivoetbal. Met als uitschieters bekerwinst in 2013 en een titelviering in 2015. Op de persconferentie van de topklassers in het minivoetbal hadden we een babbel met voorzitter en clubicoon Danny De Pelecijn (67). Hij hoopt dat zijn ploeg opnieuw klaar is voor een hoofdrol.

  1. Didier Haenen (SV Belisia): “Lyra-Lierse bleek een moeilijk te bespelen blok”
    voetbal tweede nationale B

    Didier Haenen (SV Belisia): “Ly­ra-Lier­se bleek een moeilijk te bespelen blok”

    De verwachtingen voor de topper tegen ongeslagen leider Lyra-Lierse bleken in sportpark ‘De Katteberg’ toch wel hooggespannen. Terecht ook, als je bedenkt dat Belisia voor eigen publiek nog niet verloren had en Lyra-Lierse op haar beurt zelfs nog geen verlieswedstrijd kende. Tot halfweg de eerste doorgang leek er niets aan de hand. Precies dan leden de thuisjongens achterin dom balverlies, positioneerden de bezoekende spitsen zich in geen tijd voor het doel van keeper Cascio en werd het ook gelijk 0-1. “Dat was toch wel een domper, want tot dan hadden we niet veel moeten weggeven”, analyseerde kapitein Didier Haenen na een ontgoochelende partij.