Daniel Rodrigo De Oliveira (hier nog bij Knokke) moet dit seizoen voor doelpunten zorgen bij SKN Sint-Niklaas en stelde in z'n eerste wedstrijd niet teleur.
Volledig scherm
Daniel Rodrigo De Oliveira (hier nog bij Knokke) moet dit seizoen voor doelpunten zorgen bij SKN Sint-Niklaas en stelde in z'n eerste wedstrijd niet teleur. © VDB

Daniel Oliveira debuteert bij SKN Sint-Niklaas met twee treffers in de beker: “Ik mik op 20 à 23 doelpunten dit seizoen”

voetbal derde nationale AFirst game, first win, first goal(s). Daniel Rodrigo De Oliveira vierde zijn officiële terugkeer bij SKN Sint-Niklaas met twee doelpunten tegen Eendracht Zele. De Klaasjes zitten in de tweede ronde van de Croky Cup. “Perfecte eerste helft, slecht slotkwartier.”

 1. Lyra-Lierse blijft maar door de competitie razen, al kan het spelniveau wel nog net iets hoger: “Veel gelopen, maar ook efficiënt afgewerkt”

  Ly­ra-Lier­se blijft maar door de competitie razen, al kan het spelniveau wel nog net iets hoger: “Veel gelopen, maar ook efficiënt afgewerkt”

  Een tiener is hij intussen niet meer, middenvelder Quinten Van Goylen. Op 14 maart jongstleden blies hij 20 kaarsjes uit. Maar sportliefhebber en amateurvoetballer is hij des te meer. Van Goylen heeft er een topweekend opzitten. Zaterdag stond hij, mede door de blessure van Jaric Schaessens, voor de tweede opeenvolgende wedstrijd in de basis bij Lyra-Lierse en werd er in het Kuipje van Westerlo met 1-3 gewonnen van Houtvenne. Van Goylen lag mee aan de basis van het tweede en derde doelpunt van zijn ploeg, gescoord door Jordy Peffer en Jason Adesanya. Op zondag stapte Van Goylen de trein op, vanuit Lier richting Leuven, om daar live aanwezig te zijn bij de gebeurtenissen op het WK Wielrennen.
 2. Russell Racing by PK Carsport pakt zege na felbevochten 43ste editie van 24 Hours of Zolder
  Autosport

  Russell Racing by PK Carsport pakt zege na felbevoch­ten 43ste editie van 24 Hours of Zolder

  De 43ste editie van de 24 Hours of Zolder heeft al zijn beloften ingelost, waarbij de prototypes als grote overwinnaars uit de bus zijn gekomen. De zege was voor Russell Racing by PK Carsport, meteen de vierde overwinning al voor Frank Thiers en een tweede voor Gilles Magnus, Jeffrey Van Hooydonk en Hans Thiers. Voor de Israëliër Alon Day was het de eerste keer dat hij in Zolder bovenaan de ranking eindigde.
 3. Quinten Hermans begint zijn veldritseizoen met vierde plaats in Bredene: “Dit geeft mij vertrouwen voor de eerste wereldbekerwedstrijden”
  Veldrijden elite

  Quinten Hermans begint zijn veldritsei­zoen met vierde plaats in Bredene: “Dit geeft mij vertrouwen voor de eerste wereldbe­ker­wed­strij­den”

  Quinten Hermans stond na zijn eerste cross van het seizoen net niet op het podium in Bredene. Hij botste op het overwicht van de ploeg van Eli Iserbyt, die zaterdag aan het langste eind trok. “Ik ben blij met deze opener. Het zit al goed en dat geeft mij vertrouwen voor de eerste wereldbekerwedstrijden in Amerika”, vertelt Hermans.