Dani Ramirez is sneller op de bal dan de jonge Genkse uitblinker El Khanoussy. “Het was moeilijk invallen bij zo'n ruime achterstand, maar ik merkte wel dat het publiek hier toch enthousiast achter de ploeg bleef staan.”
Volledig scherm
Dani Ramirez is sneller op de bal dan de jonge Genkse uitblinker El Khanoussy. “Het was moeilijk invallen bij zo'n ruime achterstand, maar ik merkte wel dat het publiek hier toch enthousiast achter de ploeg bleef staan.” © Photo News

Dani Ramirez maakte in moeilijke omstandigheden debuut bij Zulte Waregem: “Toch van genoten”

Voetbal Jupiler Pro LeagueTegen Racing Genk belandde Zulte Waregem, tien dagen na het onverhoopte gelijkspel in Club Brugge, weer met beide voeten in de werkelijkheid. Anders dan op Antwerp en in Brugge moest Essevee in de Limburgers vanaf de eerste minuut zijn meerdere erkennen. Maar Mbaye Leye maakte van de gelegenheid gebruik om in het laatste halfuur, toen Genk het gaspedaal wat minder hard indrukte, zijn Spaanse nieuwkomer Dani Ramirez met het Belgische voetbal kennis te laten maken.   

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.