De vreugde om het doelpunt voor de rust veranderde nadien in teleurstelling.
Volledig scherm
De vreugde om het doelpunt voor de rust veranderde nadien in teleurstelling. © Geert Tresignie

Dani Morais de Almeida met Pepingen-Halle onderuit tegen Berchem: “Na de rust de zege uit handen gegeven”

Voetbal Tweede Nationale BPepingen-Halle heeft bijzonder slechte zaken gedaan in de strijd om het behoud in derde nationale. In een rechtstreekse confrontatie werd er thuis met 1-2 verloren van Berchem Sport. Na de rust werd mogelijke winst weggegeven. Daardoor blijft de ploeg hangen op een degradatieplaats. 

 1. Maaseik-manager Dieter Leenders is blij dat er weer volk op de tribunes zit: “Vijftig of vijfhonderd, vooral opgelucht dat het weer kan”
  Volleybal Euromillions League

  Maas­eik-manager Dieter Leenders is blij dat er weer volk op de tribunes zit: “Vijftig of vijfhon­derd, vooral opgelucht dat het weer kan”

  Greenyard Maaseik neemt het na de Europese verplaatsing naar Moskou zaterdag in eigen huis op tegen Menen. Het wordt een bijzondere wedstrijd, want voor het eerst sinds eind november zijn er weer supporters toegelaten. Daarnaast is het misschien de laatste keer dat Menen op bezoek komt in de Steengoed Arena, want de West-Vlamingen trekken op het einde van het seizoen de stekker eruit. “Heel erg jammer, met Menen verdwijnt een traditieclub. Of dat Maaseik ook kan gebeuren? Niet zo snel, maar corona heeft wel gaten geslagen”, vertelt manager Dieter Leenders.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.