Daisel Roeselare deed door de winst tegen KBC Kortemark een schitterende zaak in de strijd om het behoud.
Volledig scherm
Daisel Roeselare deed door de winst tegen KBC Kortemark een schitterende zaak in de strijd om het behoud. © VDB

Daisel Roeselare stunt tegen KBC Kortemark

Minivoetbal eerste nationaleOok in het minivoetbal bleef de vijfde golf van de pandemie niet zonder gevolgen. Zowel het duel tussen Banden Nollet Aalter en San Siro Deftinge als dat tussen HG Appels en Domino Aalter worden door het grote aantal besmettingen later op het seizoen afgewerkt. De meest in het oog springende uitslag was die tussen Daisel Roeselare en KBC Kortemark. Roeselare haalde het in deze West-Vlaamse derby verrassend met 8-3.

 1. Martijn Colson (Caruur Gent): “Tegen Roeselare en Maaseik moeten we met meer geloof durven spelen”
  PREMIUM
  lotto volley league

  Martijn Colson (Caruur Gent): “Tegen Roeselare en Maaseik moeten we met meer geloof durven spelen”

  Caruur Gent verweerde zich woensdagavond dapper tegen Knack Roeselare en plaatste zelfs nog een mooie eindsprint aan het slot van het duel tegen de sterke West-Vlamingen. Uiteindelijk bleek het team van coach Van Huffel niet opgewassen tegen de finalisten van de CEV Cup. Het verschil tussen de Europese en de Belgische top is echt groot. Zaterdag ontvangen de Caruur-boys de toppers van Maaseik.
 2. Aless Debock trekt met vertrouwen naar Gent-Wevelgem: “Mezelf leren kennen als renner”
  PREMIUM
  Wielrennen juniores

  Aless Debock trekt met vertrouwen naar Gent-Wevelgem: “Mezelf leren kennen als renner”

  Aless De Bock staat zondag aan de start van Gent-Wevelgem voor juniores. De eerstejaars U19 uit Hechtel-Eksel maakt deel uit van een sterk team van Acrog-Tormans Balen met Sente Sentjens als speerpunt. “Sente is inderdaad onze vooruitgeschoven man. Ikzelf trek naar Gent-Wevelgem met de bedoeling me nog beter te leren kennen als renner. Vorig jaar werd ik derde bij de nieuwelingen, benieuwd wat het nu wordt”, vertelt de Noord-Limburger.
 1. Adam Bartos (Maaseik) na de winst tegen Menen: “In Gent moet het beter”
  PREMIUM
  Lotto Volley Liga

  Adam Bartos (Maaseik) na de winst tegen Menen: “In Gent moet het beter”

  Greenyard Maaseik heeft zich woensdag niet verslikt in Menen. Al zat er dat na de eerste set wel aan te komen. De Maaslanders waren niet bij de les en daar profiteerde Menen optimaal van. Pas vanaf de derde set kwam Maaseik op toerental. “Net op tijd, hé”, lacht Adam Bartos. “Het was in het begin van de wedstrijd niet goed. Waarom? Omdat we met de verkeerde ingesteldheid gestart zijn. Winnen tegen Roeselare is geen rode loper. Dat was duidelijk.”