Hendrik Van Crombrugge (Anderlecht) is sneller op de bal dan de aanstormende Daiki Hashioka.
Volledig scherm
Hendrik Van Crombrugge (Anderlecht) is sneller op de bal dan de aanstormende Daiki Hashioka. © Belga

Daiki Hashioka (STVV): “Wedstrijd in Oostende is misschien wel de belangrijkste van het seizoen”

voetbal jupiler pro leagueTegen RSC Anderlecht moest STVV de wet van de sterkste ondergaan. De transferitis speelt een grote rol bij sommige jongens. De Kanaries staan met drie op twaalf op de voorlaatste plaats en moeten dringend die eerste overwinning van het seizoen grijpen.

 1. Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “We mogen zaterdag de Supercup spelen omdat we dat verdiend hebben”
  volleybal

  Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “We mogen zaterdag de Supercup spelen omdat we dat verdiend hebben”

  In de hoogste volleybalreeks bij de mannen begint de competitie officieel volgende week. Dit weekend rolt de splinternieuwe ‘Lotto Volley League’ een mooie, rode loper uit voor de bekerwinnaar van vorig jaar Caruur Gent en de huidige landskampioen Knack Roeselare. De Supercup wordt zaterdagavond in de Tomabelhal georganiseerd. Een prestigeduel waar verder weinig aan vast hangt. Maar het is wel iets om naar uit te kijken.
 2. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.