Daan Vekemans probeerde het tegen Racing Mechelen onder meer met een omhaal, maar die poging strandde op de deklat.
Volledig scherm
Daan Vekemans probeerde het tegen Racing Mechelen onder meer met een omhaal, maar die poging strandde op de deklat. © BELGA

Daan Vekemans voor het eerst in de basis bij Lierse: “Nog wat last aan het scheenbeen, maar kon niet meer blijven stilzitten”

Voetbal Beker van BelgiëDaan Vekemans versierde in de met 5-1 gewonnen bekermatch tegen Racing Mechelen zijn eerste basisplaats bij Lierse Kempenzonen. Scoren zat er niet in voor de 22-jarige spits, een assist afleveren wel. “Ik wil het de trainer zo moeilijk mogelijk maken.”

  1. Kaan Tanriver (Sporting Hasselt): “In topper bij Cappellen weer de puntjes op de i zetten”
    voetbal tweede nationale B

    Kaan Tanriver (Sporting Hasselt): “In topper bij Cappellen weer de puntjes op de i zetten”

    Ze doen het dit seizoen uitstekend bij Sporting Hasselt. Het team van voorzitter Bart Casters steekt het niet onder stoelen of banken dat de ambitie er is om te promoveren naar eerste nationale. Om succesvol te zijn werd Wim Hayen binnengehaald als T1 en zijn jongens staan nog steeds op de eerste plaats. Toch loopt het de laatste weken moeizaam qua resultaten. Komend weekend wacht de topper bij Cappellen. Stofzuiger op het middenveld Kaan Tanriver is één van de sterkhouders bij Sporting en wil in Cappellen weer de puntjes op de i zetten.