Cristiano heeft in ons land zijn conditie optimaal onderhouden.
Volledig scherm
Cristiano heeft in ons land zijn conditie optimaal onderhouden. © GTG

Cristiano Marques (Halle-Gooik) bleef tijdens corona altijd in België: “Ik heb het hier naar mijn zin”

Futsal eerste nationaleDe opeenvolgende lockdowns zorgden ervoor dat de futsalcompetitie vroegtijdig geannuleerd werd. Veel buitenlanders keerden terug naar hun land of kozen voor een uitleenbeurt in een land waar de competitie wel mocht doorgaan. Cristiano Marques – kortweg Cristiano – is een van de grote uitzonderingen. De Portugees (24) bleef de voorbije maanden in Vlaanderen.

  1. KSK Heist gaat eervol onderuit tegen Union in eerste oefenpot: “Ik heb onze spelers veel plezier zien maken en dat is wat telt”
    Voetbal eerste nationale

    KSK Heist gaat eervol onderuit tegen Union in eerste oefenpot: “Ik heb onze spelers veel plezier zien maken en dat is wat telt”

    De kop is er af voor KSK Heist. Na twee weken training mochten de Heistenaren woensdagavond Union Sint-Gillis partij geven, de kersverse eersteklasser die dit seizoen geleid wordt door Felice Mazzu. Heist zal dit seizoen stevig aan de funderingen van de ploeg moeten bouwen. Niet alleen vertrokken er met Webers en Tambeur enkele sterkhouders. Enkele spelers bleven door toedoen van de Covid-19 pandemie acht maanden verstoken van competitievoetbal en hebben dus een achterstand weg te werken. Dat vraagt de nodige opvolging, en die krijgen de spelers ook. Zo werden ze de voorbije weken in het hospitaal onderworpen aan allerlei testen, om na te gaan en op te volgen waar de mogelijkheden van de spelers zich situeren.