Angelo Gaytant zal dit weekeinde geen aanwijzingen kunnen geven, want het duel OHL-Zulte Waregem is uitgesteld.
Volledig scherm
Angelo Gaytant zal dit weekeinde geen aanwijzingen kunnen geven, want het duel OHL-Zulte Waregem is uitgesteld. © Robby Verdickt

Coronagolf bij vrouwenteam Zulte Waregem: “In volle strijd om vijfde plaats afkoelingsweek noodzakelijk”

voetbal super leagueGeen hervatting van de competitie voor Zulte Waregem. Omwille van zes coronabesmettingen in het team diende Essevee een aanvraag in om de partij bij leider OHL uit te stellen. Die aanvraag werd ingewilligd.

 1. Eddy Verbeeck is de nieuwe trainer van SK Nieuwkerke: “Ook een nieuwe assistent-trainer”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Eddy Verbeeck is de nieuwe trainer van SK Nieuwkerke: “Ook een nieuwe assistent-trai­ner”

  Eddy Verbeeck (52) is de nieuwe trainer van tweedeprovincialer SK Nieuwkerke. De ex-speler van onder meer Excelsior Moeskroen en gewezen assistent-trainer van SV Roeselare volgt er Nicolas Somers op. Verbeeck haakte wegens halfweg februari een zware rugoperatie af bij derdeprovincialer Eendracht Hooglede. “Die gezondheidsproblemen zijn opgelost en Eddy is er klaar voor”, zegt sportief verantwoordelijke Danny Vandenberghe.
 2. Enzo Ide met wereldkampioenen op podium en nu op weg naar start EK rallycross
  autosport

  Enzo Ide met wereldkam­pi­oe­nen op podium en nu op weg naar start EK rallycross

  Enzo Ide zal in 2022 zoals al eerder aangekondigd, aan het volledige FIA European Rallycross Championship deelnemen. Hij blijft trouw aan de Audi S1 EKS RX quattro van de nieuwste generatie, die door het voormalige FIA World Rallycross Championship kampioensteam EKS van Mattias Ekström zal worden ingezet. Zijn seizoen start dit weekend in Hongarije, op de omloop van Nyirad en de kalender sluit af in oktober op Spa-Francorchamps.
 3. Lyra-Lierse mag blijven dromen van promotie naar eerste nationale na spektakelstuk tegen Belisia: “Er eentje pakken en dan zelf de beslissende penalty binnen trappen, mooier kan je het niet dromen”
  voetbal eindronde tweede nationale

  Ly­ra-Lier­se mag blijven dromen van promotie naar eerste nationale na spektakel­stuk tegen Belisia: “Er eentje pakken en dan zelf de beslissen­de penalty binnen trappen, mooier kan je het niet dromen”

  Het was do or die, winnen of verliezen, alles of niets. Voor zowel Lyra-Lierse als Belisia Bilzen. Het dubbeltje viel uiteindelijk na een ultraspannende, maar vooral lange penaltysessie in het voordeel van Lyra-Lierse. 2-2 na 90 minuten, 3-3 na verlengingen, 10-9 na strafschoppen. Wat een thriller, eentje voor in de geschiedenisboeken.