De mannenploeg van TDL Forsite liep in 2019 naar de eerste Belgische titel ploegentriatlon. Zij blijven voorlopig titelhouder bij de mannenploegen, want het BK ploegentriatlon wordt voor het tweede jaar op rij geannuleerd.
Volledig scherm
De mannenploeg van TDL Forsite liep in 2019 naar de eerste Belgische titel ploegentriatlon. Zij blijven voorlopig titelhouder bij de mannenploegen, want het BK ploegentriatlon wordt voor het tweede jaar op rij geannuleerd. © RV

Corona nekt BK Ploegentriatlon als seizoensopener: “We konden beslissing niet langer uitstellen”

Wat al weken in de lucht hing, werd zaterdagdagochtend bevestigd. De meeste triatlonwedstrijden die in mei op de planning stonden, worden geannuleerd. De onduidelijkheid over het al dan niet mogen organiseren van triatlonwedstrijden doet zo onder meer de Triatlon van Vlaanderen in Oudenaarde, de populaire triatlon van Izegem én de seizoensopener met het BK ploegentriatlon in Antwerpen in het water vallen. Duizenden atleten kregen vanmorgen een bittere pil te slikken. “Maar we konden niet langer wachten om een knoop door te hakken”, vertelt Olivier Cloet die met ATRIAC het BK zou organiseren. 

 1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
  Play

  Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

 2. Bekijk hier de hoogtepunten uit Man City-PSG
  Play

  Bekijk hier de hoogtepun­ten uit Man City-PSG