Coach Frank Depestele vuurt zijn spelers aan in de ‘Hel van Menen’, een beeld dat we komend seizoen niet meer te zien zullen krijgen.
Volledig scherm
Coach Frank Depestele vuurt zijn spelers aan in de ‘Hel van Menen’, een beeld dat we komend seizoen niet meer te zien zullen krijgen. © VDB

Complete verrassing: Decospan Menen haakt af op hoogste niveau

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEEen donderslag bij heldere hemel. Zo kondigde het bestuur van Decospan Menen op zijn website het schokkende nieuws aan dat de club komend seizoen niet meer zal aantreden op het hoogste niveau. Een pijnlijke beslissing voor iedereen die de club een warm hart toedraagt.

 1. Bart De Durpel geeft met Voorde-Appelterre titelstrijd op: “Kloof van negen punten is niet meer te dichten”
  PREMIUM
  voetbal derde nationale A

  Bart De Durpel geeft met Voor­de-Appelterre titel­strijd op: “Kloof van negen punten is niet meer te dichten”

  Van vier punten voorsprong na de jaarwisseling naar negen punten achterstand eind maart. Dat is helaas het lot van fusieclub Voorde-Appelterre na zes matchen zonder overwinning. Driepunters pakken deed rechtstreeks concurrent Tempo Overijse wel. De kans is dan ook groot dat de Vlaams-Brabanders binnen enkele weken de champagne mogen ontkurken. In Voorde-Appelterre beginnen ze nu al met de voorbereiding van de eindronde.
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.