Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Beverst) kan voor de trip naar Betekom weer rekenen op Stef Reynders, hier in het groen-wit centraal in beeld.
Volledig scherm
Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Beverst) kan voor de trip naar Betekom weer rekenen op Stef Reynders, hier in het groen-wit centraal in beeld. © Bart Borgerhoff

Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Beverst): “Op zoek naar puntenwinst buitenshuis”

Voetbal derde nationale BTot dusver heeft Schoonbeek-Beverst vooral in eigen stadion goede resultaten behaald. De dertien punten uit zes thuismatchen zorgen er voor, dat het team van coach Yves Beckers rustig bovenin kan meedraaien. “Rustig? Het is maar hoe je het bekijkt”, benadruk Beckers. “Het is uiteraard goed als je in de thuismatchen punten kan pakken. Alleen hebben we ook nood aan puntenwinst op verplaatsing en dat is voorlopig met een vier op vijftien wat aan de magere kant.”

 1. Afscheidnemende Remko Baudewyns en HO Wolvertem Merchtem op puntenjacht tegen Elene-Grotenberge: “Eerste driepunter van het nieuwe jaar stilaan een must”
  voetbal derde nationale A

  Afscheidne­men­de Remko Baudewyns en HO Wolvertem Merchtem op punten­jacht tegen Elene-Grotenber­ge: “Eerste driepunter van het nieuwe jaar stilaan een must”

  HO Wolvertem Merchtem speelt zondagnamiddag gastheer voor het één punt minder tellende Elene-Grotenberge. Gezien de povere resultaten van de voorbije weken en het feit dat de ploegen onderin ook steeds meer en meer punten beginnen rapen, is de kloof met de gevaarlijke plaatsen niet zo groot meer voor Remko Baudewyns en maats.
 2. Radoslaw Majecki (Cercle Brugge) ook in Leuven op puntenjacht: “Wij strijden altijd tot aan het gaatje”

  Radoslaw Majecki (Cercle Brugge) ook in Leuven op punten­jacht: “Wij strijden altijd tot aan het gaatje”

  Met 34 punten zit Cercle Brugge dicht bij het totaal dat door coach Muslic al een tijdje wordt vooropgesteld om zekerheid over het behoud te verwerven. Stilaan bekennen ze bij de Vereniging echter kleur: een plaats in de Europe Play-Offs, dàt is de ware ambitie. Ook van Radoslaw Majecki, de doelman die door moederclub AS Monaco naar Brugge werd gedirigeerd om stappen te zetten in zijn ontwikkeling. En dat doet de Pool steeds nadrukkelijker.