Caruur Gent ondervond de gevolgen van een drukke agenda met wedstrijden in de Belgische en de Europese competities.
Volledig scherm
Caruur Gent ondervond de gevolgen van een drukke agenda met wedstrijden in de Belgische en de Europese competities. © RW

Coach Van Huffel na de nederlaag van Caruur Gent in Menen: “We gaan niet panikeren”

Lotto Volley LeagueNa een aantal weken hoogconjunctuur met prachtige prestaties op nationaal en internationaal vlak heeft Caruur Gent blijkbaar zijn frisheid verloren. Vorige week vertoonde het team van coach Van Huffel de eerste symptomen van vermoeidheid met een, op wilskracht gewonnen 3-2, tegen Guibertin. Zaterdagavond misten de bezoekers compleet de start tijdens de eerste en de tweede set in de sfeervolle sporthal van Menen.

  1. Emotionele rollercoaster voor wederoptredende Diego Van Looy in Israman: “Eerste over de streep, gediskwalificeerd en dan toch winnaar”
    Triatlon

    Emotionele rollercoas­ter voor wederoptre­den­de Diego Van Looy in Israman: “Eerste over de streep, gediskwali­fi­ceerd en dan toch winnaar”

    Diego Van Looy heeft de comeback van zijn leven gemaakt in de Israman-triatlon. Dik anderhalf jaar nadat de voormalige wereldkampioen werd aangereden op training en meteen afgeschreven werd voor topsport, won de Mechelaar meteen de eerste triatlon waaraan hij deelnam. En dat ging niet zonder slag of stoot. Van Looy werd immers na de finish gediskwalificeerd om enkele uren later dan toch als winnaar uitgeroepen te worden. Een emotionele rollercoaster voor de atleet die nooit opgeeft en nu hoopt om opnieuw de waardering te krijgen die hij verdient.