Steven Vanmedegael geeft hier instructies aan zijn troepen.
Volledig scherm
Steven Vanmedegael geeft hier instructies aan zijn troepen. © Belga

Coach Steven Vanmedegael staat met Roeselare voor tweede titelmatch in Maaseik: “Bordjes zo snel mogelijk in evenwicht krijgen”

Volleybal EMLNa de verloren openingsmatch van de titelfinales gaat Roeselare woensdagavond in Maaseik op zoek naar eerherstel en naar de gelijkmaker. Coach Vanmedegael werd even teruggekatapulteerd naar twee jaar geleden toen Roeselare ook meteen het thuisvoordeel uit handen gaf en naast de titel greep, maar hij doet er alles aan om dat scenario dit keer te vermijden. 

 1. Na de titel en de beker rijft Asterix Avo de ook prijzen van coach, rookie en speelster van het jaar binnen

  Na de titel en de beker rijft Asterix Avo de ook prijzen van coach, rookie en speelster van het jaar binnen

  Zondag won Asterix Avo het Belgisch kampioenschap volleybal bij de vrouwen. In februari veroverde de Beverse club de beker. Al deze nationale prijzen werden maandag door Volley Vlaanderen bevestigd met trofeeën voor Kris Vansnick, als ‘coach of the year’, Britt Rampelberg als ‘rookie’ en tenslotte Silke Van Avermaet als ‘speelster van het jaar’. Tel daar nog ex-Asterix-speelsters Sarah Cools (Most Valuable Player) en Lise Van Hecke (Yellow Tiger of the Year) bij, dat maakt deze jaarlijkse verkiezing helemaal compleet.
 1. Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”
  Play
  HLN Sportcast

  Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”

  19 april
 2. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  19 april