Coach Stefaan Decoster loodste Rembert Torhout naar vijf zeges op rij, maar wil zeker nog niet aan de titel denken.
Volledig scherm
Coach Stefaan Decoster loodste Rembert Torhout naar vijf zeges op rij, maar wil zeker nog niet aan de titel denken. © VDB

Coach Stefaan Decoster en Rembert Torhout wonnen vijfmaal op rij: “Een heel eind boven onze verwachtingen”

VOLLEYBAL TWEEDE NATIONALEIn tweede nationale B staat Rembert Torhout ook na vijf speeldagen met het maximum van de punten alleen op kop. Het team van coach Stefaan Decoster gaf nog maar twee sets prijs. Zaterdag werd Blaasveld met 3-1 geklopt.

  1. Youngsters Gianluca De Falco en Elias Krakowinski krijgen hun kans in de A-ploeg: “Jeugdopleiding van ZVK Eisden Dorp rendeert”
    futsal eerste nationale

    Youngsters Gianluca De Falco en Elias Krakowin­ski krijgen hun kans in de A-ploeg: “Jeugdop­lei­ding van ZVK Eisden Dorp rendeert”

    Met confrontaties tegen Moeskroen en Herentals staat ZVK Eisden-Dorp deze week voor twee belangrijke thuiswedstrijden in de hoogste reeks van het futsal. Opmerkelijk is dat de spelerskern van de Maasmechelse club grotendeels bestaat uit spelers uit de eigen jeugdwerking. En dat is toch wel een unicum voor het futsal in België. “Deze keuze is deels ingegeven door de hoge blessurelast, maar anderzijds is het ook een bewuste keuze om de belangrijkheid van een goede jeugdopleiding te accentueren”, zegt Eisdens coach Guy Beckers.