Rieno Van Oost verwacht een open wedstrijd tegen Voorde-Appelterre: "Twee ploegen die willen voetballen, dus het kan een schoon 'matchke' worden."
Volledig scherm
Rieno Van Oost verwacht een open wedstrijd tegen Voorde-Appelterre: "Twee ploegen die willen voetballen, dus het kan een schoon 'matchke' worden." © Geert De Rycke

Coach Rieno Van Oost (Avanti Stekene) vlak voor topper tegen Voorde-Appelterre: “Wie verliest van de hekkensluiter moet nederig zijn”

voetbal derde nationale A“Zolang we kansen creëren, zijn we goed bezig.” Avanti-coach Rieno Van Oost over de nederlaag in Svelta, de invloed van blessures en de komende thuiswedstrijd tegen Voorde-Appelterre. “Pas na vijftien wedstrijden kunnen we conclusies trekken.”

  1. Jonathan Goudeseune is klaar voor CrossCup in Roeselare: “Zo hoog mogelijk eindigen”
    Veldlopen

    Jonathan Goudeseune is klaar voor CrossCup in Roeselare: “Zo hoog mogelijk eindigen”

    Zondag wordt in Roeselare de West-Vlaamse manche van de CrossCup afgewerkt. Traditioneel is het ook de kwalificatiewedstrijd voor het EK veldlopen dat op 12 december in het Ierse Dublin wordt georganiseerd. Bij de mannen wordt het aan West-Vlaamse kant vooral uitkijken naar Ieperling Jonathan Goudeseune. De 23-jarige atleet van FLAC gaf in Mol met een knappe zesde plaats alvast zijn visitekaartje af. “De vorm is goed, maar een EK-selectie lijkt me niet realistisch”, klinkt het.