Lennard Hens (r) kon voor FCV Dender op Club Luik met een vrijschop voor doelgevaar zorgen, maar doelman Debaty redde puik.
Volledig scherm
Lennard Hens (r) kon voor FCV Dender op Club Luik met een vrijschop voor doelgevaar zorgen, maar doelman Debaty redde puik. © Geert De Rycke

Coach Regi Van Acker nadat FCV Dender leidersplaats moet afstaan aan Club Luik: “Sterke thuisploeg won verdiend in vijandige sfeer”

FCV Dender ging op Club Luik met het kleinste verschil onderuit en moet de leidersplaats aan de Walen afstaan. Lallemand besliste de topper. De ontknoping van de eindronde volgt nu woensdag. Dender moet winnen tegen Dessel Sport en op puntenverlies van Luik rekenen op Knokke FC, wil het de poort naar 1B open beuken.

 1. Gerben Thijssen start als schaduwfavoriet in het BK: “Ploeg rijdt volledig in mijn dienst”
  Wielrennen profs

  Gerben Thijssen start als schaduwfa­vo­riet in het BK: “Ploeg rijdt volledig in mijn dienst”

  Met 18 zijn ze, de Limburgers die zondag aan de start staan van het BK wielrennen in Middelkerke. De biljartvlakke omloop lijkt één lange aanloop naar een sprint te worden, al kan de dubbele passage door de Moeren voor een schifting zorgen. De kansen van de Limburgse deelnemers zijn alvast niet klein. Jasper Philipsen is één van de topfavorieten terwijl Gerben Thijssen en Jordi Meeus ook kunnen meedoen voor de tricolore trui. “De ploeg rijdt in mijn dienst”, klinkt het bij Gerben Thijssen.
 2. RWDM is voorbereiding op nieuwe seizoen gestart in vernieuwde ‘Challenger Pro League’, Virton eerste tegenstander
  voetbal Challenger Pro League

  RWDM is voorberei­ding op nieuwe seizoen gestart in vernieuwde ‘Challenger Pro League’, Virton eerste tegenstan­der

  RWDM is gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, met op woensdag en donderdag medische en fysieke proeven. Pas vrijdag staat de eerste training met de bal op het programma. De jongens van trainer Vincent Euvrard, met onder meer recente aanwinst Jonathan Heris, zullen het gros van de voorbereiding trainen op een oefencomplex in Wemmel.