Coach Peter Everaerts (m.) beleefde niet meteen een ideale start, maar ziet VK Linden zeker nog wel terugkomen.
Volledig scherm
Coach Peter Everaerts (m.) beleefde niet meteen een ideale start, maar ziet VK Linden zeker nog wel terugkomen. © Jorghé Van Hecke

Coach Peter Everaerts en VK Linden starten verrassend met nul op twaalf: “Ik maak me pas zorgen vanaf het moment dat we slecht beginnen te voetballen”

voetbal eerste provincialeVK Linden is met nul op twaalf aan de competitie in eerste provinciale begonnen en dat mag toch best wel een verrassing genoemd worden. Groen-wit miste een paar maanden geleden nog maar net de promotie naar derde amateurklasse en wordt voor dit seizoen dus ook weer bij de outsiders gerekend.

  1. Matija Rajh met ARB Hamme niet naar kwartfinale na uitschakeling met strafschoppen: “We hadden ons duidelijk overslapen”
    Futsal eerste nationale

    Matija Rajh met ARB Hamme niet naar kwartfina­le na uitschake­ling met strafschop­pen: “We hadden ons duidelijk overslapen”

    ARB Hamme is er niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor de kwartfinale van de beker van België. De ploeg speelde een belabberde eerste helft. Na de rust werd er wel een vuist gemaakt (4-4) en strafschoppen afgedwongen. Daarin moest men met 2-3 het onderspit delven. Woensdag speelt de ploeg in competitieverband tegen Hasselt.