Justin Vandermeulen maakt het leer ongrijpbaar voor zijn tegenstrever en bracht vanop de stip zijn team op een 2-1-voorsprong.
Volledig scherm
Justin Vandermeulen maakt het leer ongrijpbaar voor zijn tegenstrever en bracht vanop de stip zijn team op een 2-1-voorsprong. © Bart Borgerhoff

Coach Maxime Annys (KVK Wellen) ziet zege ontglippen: “De toegevoegde tijd deed ons de das om”

voetbal derde nationale BDe ontgoocheling bij de Wellense spelersgroep zat ongemeen diep nadat bezoeker Taqi (Betekom) in blessuretijd alsnog voor een gelijkspel zorgde. Vijf wedstrijden was het immers al geleden dat het team van coach Maxime Annys nog een driepunter wist te boeken. “Als je er dan zo dichtbij bent en je moet seconden voor affluiten alsnog een doelpunt slikken, dan begrijp je het hoopje ellende in onze kleedkamer”, verwoordt de trainer het gevoel bij zijn jongens.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. RedAnt Racing pakt na zes lekke banden meteen podium tijdens eerste Europese afspraak: “We hebben continu moeten terugvechten”
  PREMIUM
  autosport 24H Series

  RedAnt Racing pakt na zes lekke banden meteen podium tijdens eerste Europese afspraak: “We hebben continu moeten terugvech­ten”

  In het prachtige Toscane stond dit weekend de eerste meeting van het Europese luik van de 24H Series op de autosportagenda. Deze hoog aangeschreven uithoudingsserie, die later dit jaar ook ons land zal aandoen, trok daarvoor naar Mugello. RedAnt Racing, de titelverdediger in de 992-klasse, een categorie voorbehouden aan identieke Porsche 911 GT3 Cup – Type 992 -, zette er twee wagens in. Het team tekende, na een moeilijke race, meteen voor een podium.
  Lochristi
 3. Marc Goossens en Sven Van Laere met CAAL Racing in de NASCAR Whelen Euro Series
  PREMIUM
  autosport

  Marc Goossens en Sven Van Laere met CAAL Racing in de NASCAR Whelen Euro Series

  Marc Goossens en Sven Van Laere verdedigen dit seizoen de kleuren van CAAL Racing in de NASCAR Whelen Euro Series. Ze doen dit met de #56 Chevrolet Camaro, waarmee Marc in EuroNASCAR Pro uitkomt en Sven in EuroNASCAR 2. De Gelenaar Goossens is al enkele jaren actief in de Europese tak van de meest spectaculaire van alle Amerikaanse autosportdisciplines. Voor Van Laere, uit Zoersel, is het zijn eerste volledige seizoen.
  Zoersel