Luka Elsner verwacht een moeilijke partij tegen Antwerp. "De nederlaag tegen KV Mechelen op de openingsspeeldag is een nadeel voor ons."
Volledig scherm
Luka Elsner verwacht een moeilijke partij tegen Antwerp. "De nederlaag tegen KV Mechelen op de openingsspeeldag is een nadeel voor ons." © Belga

Coach Luka Elsner en KV Kortrijk maken de lastige verplaatsing naar Antwerp: “Ze zullen gebrand zijn op een overwinning”

Voetbal 1ALuka Elsner en KV Kortrijk bekampen zondagavond om 21 uur Antwerp. De Great Old verloor op de openingsspeeldag verrassend met 3-2 tegen KV Mechelen en dat is volgens de Sloveense coach van KVK een nadeel. “Ze zullen de match meteen in handen willen nemen en snel willen scoren.”

0 reacties

  1. Christophe De Keyser pakt zilver op EK halve triatlon in uitgeregend Bilbao: “Zat verkleumd op de fiets”
    Triatlon

    Christophe De Keyser pakt zilver op EK halve triatlon in uitgere­gend Bilbao: “Zat verkleumd op de fiets”

    Wat een seizoen toch voor triatleet Christophe De Keyser. Na zijn knappe winst in onder meer de Ironman van Marbella, de triatlon van Brugge en nog enkele sterke prestaties op het internationale niveau, pakte de Overijsenaar afgelopen weekend knap het zilver op het EK halve triatlon in het uitgeregende Spaanse Bilboa. De Keyser, die het vooral op de fiets lastig had met de koude en de regen, moest enkel de Spanjaard Benito voor zich dulden aan de finish.