Coach Jonas De Roeck (r.) en assistent Mo Messoudi hopen Antwerp FC donderdag het vuur aan de schenen te kunnen leggen.
Volledig scherm
Coach Jonas De Roeck (r.) en assistent Mo Messoudi hopen Antwerp FC donderdag het vuur aan de schenen te kunnen leggen. © BELGA

Coach Jonas De Roeck en KVC Westerlo willen er een mooie voetbalavond van maken tegen Antwerp FC: “We gaan de strijd met open vizier aan”

VOETBAL BEKER VAN BELGIËDe supporters hebben er lang moeten op wachten, maar donderdagavond (20u45) valt er nog eens een ouderwetse voetbalavond te beleven in het Westelse Kuipje. De Kemphanen zijn in de zestiende finale van de Croky Cup immers gastheer voor het fiere stamnummer 1, Royal Antwerp FC.

 1. Lars Coveliers en Berchem Sport pakken deugddoend punt tegen Lyra-Lierse (0-0): “Ons plan klopte”
  Voetbal tweede nationale B

  Lars Coveliers en Berchem Sport pakken deugddoend punt tegen Ly­ra-Lier­se (0-0): “Ons plan klopte”

  Na de ontgoocheling door de 1-0-nederlaag bij Hades vorige week, had Berchem de lastige opdracht om een nieuwe reactie in mekaar te boksen tegen Lyra-Lierse. Maar Lars Coveliers en zijn ploegmaats zetten hun voet naast de leider en in een partij die beide kanten op kon, zo zagen de bezoekers een doelpunt afgekeurd en kon Van Hoof een ultieme counter net niet afronden voor Berchem, bleef het uiteindelijk 0-0.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 1. Dino Jonckheere en Sporting Kampenhout zetten titelambities kracht bij met vlotte zege op nummer twee Linden: “Acht punten is mooie bonus”
  voetbal eerste provinciale

  Dino Jonckheere en Sporting Kampenhout zetten titelambi­ties kracht bij met vlotte zege op nummer twee Linden: “Acht punten is mooie bonus”

  Als er nog aan getwijfeld werd wie de grote titelkandidaat is in eerste provinciale, dan is het antwoord nu wel duidelijk. Sporting Kampenhout zette op eigen veld de puntjes op de i en smeerde eerste achtervolger VK Linden een zware 4-0-nederlaag aan. De kloof groeit daarmee tot liefst acht punten op Linden en Borght-Humbeek.