Na de bekerwinst van vorig jaar speelt Jan Van Huffel zaterdag met Caruur Gent voor de Supercup tegen landskampioen Knack Roeselare.
Volledig scherm
Na de bekerwinst van vorig jaar speelt Jan Van Huffel zaterdag met Caruur Gent voor de Supercup tegen landskampioen Knack Roeselare. © WVM

Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “We mogen zaterdag de Supercup spelen omdat we dat verdiend hebben”

volleybalIn de hoogste volleybalreeks bij de mannen begint de competitie officieel volgende week. Dit weekend rolt de splinternieuwe ‘Lotto Volley League’ een mooie, rode loper uit voor de bekerwinnaar van vorig jaar Caruur Gent en de huidige landskampioen Knack Roeselare. De Supercup wordt zaterdagavond in de Tomabelhal georganiseerd. Een prestigeduel waar verder weinig aan vast hangt. Maar het is wel iets om naar uit te kijken.

  1. Sottegem neemt revanche na forfaitnederlaag en pakt scalp van titelfavoriet: “Geen betere manier om antwoord te geven”
    voetbal eerste provinciale

    Sottegem neemt revanche na forfaitne­der­laag en pakt scalp van titelfavo­riet: “Geen betere manier om antwoord te geven”

    Na de winst in de openingsmatch tegen periodekampioen Borsbeke pakte promovendus Sottegem afgelopen weekend ook de scalp van titelfavoriet Munkzwalm voor eigen volk. De meer dan 400 aanwezigen zagen een aantrekkelijke derby waarbij de thuisploeg alles uit de kast moest halen om met het kleinste verschil te winnen. Sottegem blijft zo boven de verwachtingen presteren en prijkt ondertussen op een mooie vierde plaats. Volgende week wacht de topper tegen leider Sint-Denijs.