Houghs Tobias Kjaer (15) tracht het blok van Haasrode-Leuven te verschalken.
Volledig scherm
Houghs Tobias Kjaer (15) tracht het blok van Haasrode-Leuven te verschalken. © Jorghé Van Hecke

Coach Jan Van Huffel (Caruur Gent): “In elk spelonderdeel collectief en individueel onder ons niveau”

Volleybal Euromillions LeagueCaruur Gent volleybalde zaterdagavond tegen Haasrode-Leuven onder het normale niveau. In receptie liep het minder, aanvallend lagen de cijfers ook 15 procent lager dan de score bij de thuisploeg en het rendement van Gent was maar de helft tegenover dat van de Leuvenaars. Het is de onverbiddelijke optelsom en tevens de harde verklaring voor het duidelijke verlies van de Gentse ploeg in Leuven.

 1. Pieter Heemeryck kiest niet langer voor Frederik Van Lierde als coach en trekt opnieuw naar oude stal: “Tijd voor nieuw hoofdstuk”
  triatlon

  Pieter Heemeryck kiest niet langer voor Frederik Van Lierde als coach en trekt opnieuw naar oude stal: “Tijd voor nieuw hoofdstuk”

  Verrassend nieuws uit het proftriatlon. Na amper één jaar zet de Herentse proftriatleet Pieter Heemeryck de samenwerking met voormalig profatleet en Hawaï-winnaar Frederik Van Lierde stop. Na een weinig succesvol 2021 keert Heemeryck terug naar de oude stal van de Tsjechische coach Luboš Bílek, waar hij in het verleden al vier jaar aan de slag was. De 70.3-Ironman van Dubaï wordt de eerste grote wedstrijd van het seizoen voor de Herentnaar.
 1. SV Diksmuide ziet alle spelers bijtekenen en stelt ook al twee nieuwkomers voor
  voetbal eerste provinciale

  SV Diksmuide ziet alle spelers bijtekenen en stelt ook al twee nieuwko­mers voor

  Het bestuur van SV Diksmuide, momenteel op een gedeelde tweede plaats in eerste provinciale, heeft in de winterstop niet stilgezeten. Onder leiding van sportief manager Filip Mattelin knoopte de club de gesprekken aan met de A-kern en daaruit blijkt dat maar liefst alle negentien spelers hun ja-woord hebben gegeven in functie van volgend seizoen. De technische staf blijft eveneens op post.