Basil Dermaux (5) startte tegen Karlovarsko in de basis. Hier tracht hij samen met kapitein Jelle Sinnesael (3) thuisspeler Jakub Inhat af te stoppen.
Volledig scherm
Basil Dermaux (5) startte tegen Karlovarsko in de basis. Hier tracht hij samen met kapitein Jelle Sinnesael (3) thuisspeler Jakub Inhat af te stoppen. © CEV/RV

Coach Frank Depestele grijpt met Decospan Menen naast eerste setwinst in CL: “Ontgoocheling zal even blijven hangen”

Volleybal Champions LeagueDecospan Menen was er heel dicht bij, maar is er niet in geslaagd om een eerste setje te pakken in zijn poule van de Champions League. Na het 3-0-verlies tegen Trentino en Zaksa Kedzierzyn moest het team van coach Frank Depestele nu ook de duimen leggen tegen het Tsjechische Karlovarsko (28-26, 26-24 en 25-17).

  1. Dries Lahraoui (ZVK Eisden-Dorp) wil ondanks een operatie de Limburgse derby niet missen: “We willen het beste team van Limburg worden”
    FUTSAL EERSTE NATIONALE

    Dries Lahraoui (ZVK Eis­den-Dorp) wil ondanks een operatie de Limburgse derby niet missen: “We willen het beste team van Limburg worden”

    ZVK Eisden-Dorp verwacht vrijdagavond een volle sporthal ‘de Helix’ voor de Limburgse derby tegen Full Hasselt. De voorbije jaren zorgde deze confrontatie steeds veel strijd, spanning en een ongelooflijke ambiance. Dat zal vrijdag niet anders zijn. Eisden nam een prima seizoenstart en draaide het hele seizoen mee in de veilige middenmoot. Hasselt daarentegen moest een tijdje wachten vooraleer de motor echt aansloeg, maar zit na een inhaalbeweging de Maasmechelaars op de hielen. “We willen het seizoen afsluiten als beste Limburgse ploeg. Winnen tegen Hasselt is dus een must”, klinkt Eisdens doelman Dries Lahraoui resoluut.