Matisse D'Hondt gaat in duel met Bruggeling Jorne Spileers. De Brakelse aanvaller scoorde het enige doelpunt voor de thuisploeg, die met 1-3 verloor tegen Club NXT.
Volledig scherm
Matisse D'Hondt gaat in duel met Bruggeling Jorne Spileers. De Brakelse aanvaller scoorde het enige doelpunt voor de thuisploeg, die met 1-3 verloor tegen Club NXT. © Geert De Rycke

Coach Fanno Nijst ziet Olsa Brakel geslaagd hernemen tegen Club NXT: “Onze jonge talenten hebben zich getoond”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ANadat de spelers twee weken vrijaf hadden gekregen, heeft Olsa Brakel deze week de trainingsarbeid hervat. Donderdagavond oefenden de troepen van coach Fanno Nijst een eerste keer na de winterstop tegen Club NXT. Ondanks het 1-3-verlies was Nijst na afloop best te spreken over het getoonde spel. Inmiddels lekte ook uit dat van de huidige kern al zeker doelman Otte, middenvelder Bogaert en doelpuntenmachine Nelis hun contract bij Olsa zullen verlengen.

 1. JFT Engineering behaalt twee zeges met Clio RS in Zolder
  autosport

  JFT Enginee­ring behaalt twee zeges met Clio RS in Zolder

  De start van het nationale raceseizoen op Circuit Zolder met de Belcar Sprint Cup en het Belcar Endurance Championship is achter de rug. Op 14 en 15 mei vond op Circuit Zolder het New Race Festival plaats, dat ook zijn 40ste verjaardag vierde. Op het programma stond niet alleen de opener van het Belgische uithoudingskampioenschap, maar ook de eerste sprintraces van de Belcar Sprint Cup en die trakteerden de toeschouwers ook op heel wat spektakel. JFT Engineering behaalde met de snelle Renault Clio RS niet alleen een zege en een derde plaats in het sprintkampioenschap, maar won bovendien in de klasse TB van het Belcar Endurance Championship.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.