Coach Dieter Dillen kijkt net als zijn spelersgroep uit naar de eerste thuismatch, dan prijkt Asse-Ternat op de affiche.
Volledig scherm
Coach Dieter Dillen kijkt net als zijn spelersgroep uit naar de eerste thuismatch, dan prijkt Asse-Ternat op de affiche. © Mpics.

Coach Dieter Dillen (Geranimo Bornem) staat voor eerste thuismatch: “Tijdens het fietsen doe ik veel inspiratie op”

BASKETBAL EERSTE LANDELIJKEBasketbalvereniging Geranimo Bornem uit eerste landelijke viert dit jaar zijn zestig jaar bestaan. En dat wil de club maar al te graag opluisteren. “Geranimo is springlevend”, staat op sociaal media te lezen. Sportief is het woord aan coach Dieter Dillen. 

  1. Paolo Arrivas en Rupel Boom zijn na pijnlijk verlies tegen Mandel United nu gedeeld voorlaatste: “We moesten deze wedstrijd altijd winnen”
    VOETBAL EERSTE NATIONALE

    Paolo Arrivas en Rupel Boom zijn na pijnlijk verlies tegen Mandel United nu gedeeld voorlaat­ste: “We moesten deze wedstrijd altijd winnen”

    Eerstenationaler Rupel Boom trekt met zorgen het voetbalvrije weekend in. In het degradatieduel met Mandel United kreeg het voor rust enkele opgelegde kansen, maar Monroy mistte op een meter van doel, Kyeremeh vergat te besluiten nadat hij de doelman omspeelde en Tamsin kopte tegen zijn eigen kruising. Geen 1-0 en het venijn zat in de staart. De Raes bereikte Ferber met een vrije trap en die zorgde bij de enige bezoekende kans voor de 0-1. Dat was ook meteen de eindstand, want na de pauze geraakte de thuisploeg nog amper door de bezoekende afweer.