Chris Janssens beseft dat de wedstrijd op Wetteren anders zal zijn dan de bekerwedstrijd van afgelopen woensdag: "Tegen Seraing moest niks, maar mocht alles. In Wetteren is dat andersom."
Volledig scherm
Chris Janssens beseft dat de wedstrijd op Wetteren anders zal zijn dan de bekerwedstrijd van afgelopen woensdag: "Tegen Seraing moest niks, maar mocht alles. In Wetteren is dat andersom." © Geert De Rycke

Coach Chris Janssens weet wat Lokeren-Temse nog mist vlak voor verplaatsing naar Wetteren: “Onze efficiëntie moet dringend omhoog”

voetbal tweede nationale ADe knoppen zijn omgedraaid, de tegenstander van minder allooi. Een paar dagen na de bekeruitschakeling tegen Seraing trekt Lokeren-Temse naar KFC Wetteren, dat met Francky Cieters onlangs een nieuwe coach aanstelde. Chris Janssens weet: “Francky kent het klappen van de zweep.”

 1. Belofte Lars Collie stopt met koersen: “In december begin ik aan een opleiding aan de West-Vlaamse Politieschool”
  WIELRENNEN/BELOFTEN

  Belofte Lars Collie stopt met koersen: “In december begin ik aan een opleiding aan de West-Vlaam­se Politie­school”

  Derdejaarsbelofte Lars Collie uit Wervik stopt met koersen. Met het Indulek-Doltcini-Derito Cycling Team was hij voorzien op de voorlopige deelnemerslijst voor Tombroek Koerse, zaterdag met start en aankomst in Rollegem (Kortrijk). “De klimkoers in Hooglede was enkele weken geleden mijn laatste wedstrijd en had er geen goed gevoel”, zegt Lars Collie.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.