Coach Björn Van Passel moet zijn team nog zien te kneden tot een hecht geheel.
Volledig scherm
Coach Björn Van Passel moet zijn team nog zien te kneden tot een hecht geheel. © Guy Meurs

Coach Björn Van Passel en SC Aarschot pakken zes op zes na moeizame start: “Het is mijn taak om deze jonge groep beter te maken”

voetbal tweede provinciale BIn tweede provinciale B is SC Aarschot met zes op twaalf aan de competitie begonnen. Na twee nederlagen, tegen FC Averbode-Okselaar (0-3) en Keiberg (2-1), volgden twee thuisoverwinningen tegen Holsbeek (3-1) en Kessel-Lo (1-0). Daarmee nestelen de Kasseistampers zich voorlopig mee in de brede middenmoot.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Cruciaal tweeluik voor Dayne Clarebout en SV Diksmuide vlak voor winterstop: “Rechtstreekse concurrenten een hak zetten”
  voetbal eerste provinciale

  Cruciaal tweeluik voor Dayne Clarebout en SV Diksmuide vlak voor winterstop: “Recht­streek­se concurren­ten een hak zetten”

  SV Diksmuide staat met 24 punten op een zevende plaats in eerste provinciale. Al zijn de marges klein in de linkerkolom, met amper zeven punten verschil tussen competitieleider Wevelgem en nummer acht Waregem. De Boterjongens sluiten het jaar 2022 af met twee duels tegen rechtstreekse concurrenten uit de subtop van het klassement.