Coach Arvid Diels is een rasechte Mechelaar en heeft de ervaring om Kangoeroes naar succes te leiden.
Volledig scherm
Coach Arvid Diels is een rasechte Mechelaar en heeft de ervaring om Kangoeroes naar succes te leiden. © Mpics

Coach Arvid Diels (Kangoeroes Mechelen) staat voor een grote uitdaging: “Ambities van de voorzitter stroken met die van staf en speelsters”

BASKETBAL TDW1Ook bij de vrouwen is het aftellen naar de start van de competitie. In hoogste nationale (TDW1) begint de nieuwe fusieclub, Kangoeroes Mechelen, met torenhoge ambities aan het seizoen. Alleen winst telt zaterdag tegen Namen, dat deze week Marjorie Carpreaux verwelkomde. 

 1. Voorzitter Thierry Dailly (RWDM) heeft het gehad met ref Vermeire: “Is het nog toeval dat we al onze wedstrijden onder zijn leiding hebben verloren?”
  voetbal 1B

  Voorzitter Thierry Dailly (RWDM) heeft het gehad met ref Vermeire: “Is het nog toeval dat we al onze wedstrij­den onder zijn leiding hebben verloren?”

  Tegen Westerlo leed RWDM zijn derde thuisnederlaag van het seizoen en zijn vierde al in totaal. Dat is vijftig procent van het totaal aantal afgewerkte duels. Scheidsrechter Vermeire was na afloop tegen de leider uit de Kempen de gebeten hond: “Westerlo speelde met twaalf, zo niet met dertien”, fulmineerde voorzitter Thierry Dailly in een Spaanse colère.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?