Coach Aline Espeel druk in overleg met haar spelers van Puurs: “De constructieve samenwerking lukt geweldig.”
Volledig scherm
Coach Aline Espeel druk in overleg met haar spelers van Puurs: “De constructieve samenwerking lukt geweldig.” © Ivan Plettinckx Photography

Coach Aline Espeel stunt met Puurs tegen Antwerpen: “De sfeer en de motivatie zijn terug”

VOLLEYBAL EERSTE NATIONALEOfficieel krijgt de volleybalclub van Puurs de naam van Syneton Klein-Brabant Puurs Sint-Amandsberg. Zaterdagavond was er niets van ‘Klein Brabant’ te merken. Integendeel, de eerstenationaler uit Puurs was groots in haar acties en versloeg heel verrassend de titelfavorieten uit Antwerpen (3-0). Na de trainerswissel, met de onervaren, maar heel enthousiaste Aline Espeel aan de zijlijn, loopt het steeds beter met het team.

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.