Alexander Blessin vindt dat zijn manschappen goed hebben gewerkt in de voorbereiding. “Al is niet iedereen meteen honderd procent fit.”
Volledig scherm
Alexander Blessin vindt dat zijn manschappen goed hebben gewerkt in de voorbereiding. “Al is niet iedereen meteen honderd procent fit.” © Belga

Coach Alexander Blessin (KV Oostende) voor competitiestart: “Ons scoutingwerk is nog niet af”

voetbal 1ACharleroi is de eerste tegenstander van KV Oostende bij de start van het nieuwe voetbalseizoen. De meeste spelers van KVO lijken klaar voor de belangrijke opener, al weet trainer Alexander Blessin dat zijn kern nog niet compleet is. “We zoeken nog versterking op links en in de aanval. Iedereen weet dat ik liefst van al op elke positie een dubbele bezetting heb.”

 1. Olsa Brakel maakt in dik kwartier 3-1-achterstand goed en bekert verder: “Maar het zal defensief beter moeten”
  Voetbal Tweede nationale A

  Olsa Brakel maakt in dik kwartier 3-1-achter­stand goed en bekert verder: “Maar het zal defensief beter moeten”

  Olsa Brakel en de beker, het blijft een magische combinatie. Op het veld van Zelzate kwam een vooral defensief laks geel-zwart op een dubbele achterstand. Zonder een uitmuntende doelman Otte had die kloof zelfs groter kunnen geweest zijn. Maar onder impuls van nieuwkomer Donovan Habbas, goed voor drie doelpunten en één assist, ging het herrezen Olsa op en over reeksgenoot Zelzate. Zaterdagavond wacht de lastige verplaatsing naar eerstenationaler Francs Borains.
 2. Alessio Castro-Montes (AA Gent) hypergemotiveerd voor Europese kwalificatie: “We moeten die 0 op 18 rechtzetten”
  voetbal jupiler pro league

  Alessio Cas­tro-Mon­tes (AA Gent) hypergemo­ti­veerd voor Europese kwalifica­tie: “We moeten die 0 op 18 rechtzet­ten”

  Met een klinkende 1-3-overwinning op het veld van KV Oostende beleefde AA Gent de perfecte generale repetitie voor het Europese duel van donderdag. Tegen Omonia Nicosia moeten de Buffalo’s proberen om al in de eerste wedstrijd een kloofje te slaan. Wie er absoluut op gebrand is om de poulefases van de Europa League te bereiken, is Alessio Castro-Montes. Hij heeft nog een openstaande rekening in de Europa League.