Trainer Leo Van der Elst: “De cijfers zijn geen weerspiegeling van het wedstrijdverloop.”
Volledig scherm
Trainer Leo Van der Elst: “De cijfers zijn geen weerspiegeling van het wedstrijdverloop.” © GTG

Club YLA verliest topper in Anderlecht met forfaitcijfers: “We zijn zeker niet weggespeeld”

VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUEClub YLA is er niet in geslaagd om te stunten op bezoek bij ongeslagen leider Anderlecht en ging onderuit met forfaitcijfers. Blauw-zwart zakt bijgevolg in de stand één plaats naar de vierde stek in de Super League.

 1. Kris Rykers (Thes Sport): “Blij met nieuwe uitdaging als beloftencoach”

  Kris Rykers (Thes Sport): “Blij met nieuwe uitdaging als beloften­coach”

  Bij Thes Sport schenken ze veel aandacht aan de jeugdwerking en de laatste jaren konden meerdere jongens doorbreken naar het A-team. Zeven jaar geleden kwam Kris Rykers (46) in beeld om de trainersstaf bij de jeugd te versterken met een diploma Uefa B in zijn bezit. De werknemer bij Nike liep over van de ambitie. Hij behaalde met trots zijn Uefa A diploma. Kon zijn kennis overbrengen op verschillende jeugdploegen in de bovenbouw, specialiseerde zich in de fysieke opbouw en liep tijdens zijn opleiding stage bij het eerste elftal van Thes Sport. Het jeugdbestuur nam de beslissing om Kris Rykers te promoveren als beloftencoach.
 1. Jelte Maan blijft ook na nieuwe nederlaag geloven in titel: “Vijfde wedstrijd? Daar ga ik vanuit”
  Euromillions Volley League

  Jelte Maan blijft ook na nieuwe nederlaag geloven in titel: “Vijfde wedstrijd? Daar ga ik vanuit”

  De zeventiende landstitel is ver weg voor Greenyard Maaseik. Twee wedstrijden om precies te zijn, want als de Maaslanders na de nieuwe nederlaag in Roeselare alsnog kampioen willen worden, moet er nog twee keer gewonnen worden. Dat scenario lijkt zo goed als onmogelijk, zeker tegen een Roeselare dat keihard blijft uithalen. Maaseik van zijn kant speelde zaterdag één degelijke set, maar ging daarna onderuit. “Toch geloof ik dat ons verhaal nog niet voorbij is. Ik ga ervan uit dat er na de vierde nog een vijfde wedstrijd komt”, vertelt Jelte Maan.
 2. Maxime Depuydt (Limburg United): “Verdiende thuisnederlaag tegen Okapi Aalst, omdat we Vladimir Mihailovic te gemakkelijk lay-ups lieten scoren”

  Maxime Depuydt (Limburg United): “Verdiende thuisneder­laag tegen Okapi Aalst, omdat we Vladimir Mihailovic te gemakke­lijk lay-ups lieten scoren”

  Na de thuiszege tegen Brussels ontving Limburg United met vertrouwen Okapi Aalst. De Ajuinen schoten sterk uit de startblokken. Tactisch klopte het plaatje bij bezoekende coach Yves Defraigne. Na de rust kwam United scherp uit de kleedkamers, maar Okapi kon de bus op met een verdiende 79-87-overwinning. Maxime Depuydt gaf zijn analyse.
 1. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip

 2. "Ongelooflijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts
  Play

  "Ongeloof­lijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts