Voorstelling van Club Roeselare met de nieuwe trainer Kenny Verduyn , Djordy Tack , Jasper Cafmeyer , Alain Fotso Moullam en Saxo Aliyou.
Volledig scherm
Voorstelling van Club Roeselare met de nieuwe trainer Kenny Verduyn , Djordy Tack , Jasper Cafmeyer , Alain Fotso Moullam en Saxo Aliyou. © VDB

Club Roeselare stelt nieuwe trainer Kenny Verduyn en zes nieuwkomers voor

voetbal tweede provincialeTweedeprovincialer Club Roeselare, vorig seizoen vijfde in tweede provinciale en nipt de promotie naar eerste provinciale gemist, stelde zijn nieuwe trainer en zes nieuwe aanwinsten voor op het zonnige terras van de kantine van het Rodenbachstadion. 

  1. Tienkoppig Beerschot trekt nipte zege over de streep tegen SK Beveren: “Vanhamel heeft ons gered”

    Tienkoppig Beerschot trekt nipte zege over de streep tegen SK Beveren: “Vanhamel heeft ons gered”

    Beerschot heeft z’n start niet gemist. Tegen SK Beveren kwam het al vroeg in de tweede helft met tien man te staan, maar hield het een 1-0 voorsprong vast. De lucky goal van Matthys bleek het verschil, al was Beerschot met elf man de sterkste ploeg. Beveren-Coach Wim De Decker moest rekenen op een experimenteel middenveld en gaf grif toe dat het zaterdagmiddag niet goed genoeg was.
  2. Jari Mariën en Berchem zijn uitgebekerd na pandoering tegen Patro Eisden (1-7): “Klasseverschil was te groot”

    Jari Mariën en Berchem zijn uitgebe­kerd na pandoering tegen Patro Eisden (1-7): “Klassever­schil was te groot”

    Na de 3-0 zege tegen Durbuy van vorig weekend hoopte men bij Berchem ook Patro Eisden, nochtans titelkandidaat in eerste nationale, minstens een helft lang het vuur aan de schenen te kunnen leggen. Het bleek ijdele hoop, want de troepen van Stijn Stijnen hielden een geslaagde generale repetitie voor hun competitiestart van komende woensdag, 1-7 werd het. Een weliswaar ingecalculeerde, maar toch pijnlijke bekeruitschakeling voor Berchem dat nog werk voor de boeg heeft richting 3 september en de competitieopener bij Lebbeke.