Clifford Hammonds gaat aanleggen thuis tegen Kangoeroes Mechelen in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Beker van België. Op de achtergrond kijken ploegmaat Leander Dedroog en Trevor Thompson van Kangoeroes toe.
Volledig scherm
Clifford Hammonds gaat aanleggen thuis tegen Kangoeroes Mechelen in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Beker van België. Op de achtergrond kijken ploegmaat Leander Dedroog en Trevor Thompson van Kangoeroes toe. © Borgerhoff

Clifford Hammonds (Limburg United):”Zondag is een mirakel nodig om Kangoeroes uit de halve finale van de Beker van België te houden”

Basketbal EMLNa de eerste helft konden we spreken van een knap debuut van de Amerikaanse point-guard Clifford Hammonds (35) die negen punten wist te scoren en zijn ervaring kon etaleren in defense. Na de rust ging hij mee kopje onder. Limburg United liet zich op alle vlakken ringeloren en leed in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Beker van België de grootste thuisnederlaag (67-91) ooit. Op de persconferentie liet Sacha Massot lang op zich wachten. Een glunderende bezoekende coach Paul Vervaeck stak van wal.

  1. Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"
    Play

    Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"

  2. Muleka scoort tegen Club, maar ging er offside aan vooraf?
    Play

    Muleka scoort tegen Club, maar ging er offside aan vooraf?