Cliff Hammonds (r.) in actie tegen Dusan Djordjevic van Oostende.
Volledig scherm
Cliff Hammonds (r.) in actie tegen Dusan Djordjevic van Oostende. © Belga

Cliff Hammonds (Limburg United): “We mogen Kortrijk Spurs niet onderschatten in 1/8ste finales van de Beker van België”

basketbal bnxt-leagueDe eerste zege van het seizoen is eindelijk binnen voor Limburg United na zeven wedstrijden. Tegen Phoenix Brussels deden de boys van coach Raymond Westphalen het nodige vertrouwen op om komende vrijdagavond in de 1/8ste finales van de Beker van België de strijd aan te gaan in en tegen Kortrijk Spurs (TDM1).

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. ASV Geel trekt met 19 (!) fitte spelers naar de topper tegen de buren van Wezel: “Heel moeilijk is om bepaalde knopen door te hakken”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  ASV Geel trekt met 19 (!) fitte spelers naar de topper tegen de buren van Wezel: “Heel moeilijk is om bepaalde knopen door te hakken”

  Op de voorlaatste speeldag van de heenronde wordt zaterdagavond om 19.30 uur in eerste provinciale de topper afgewerkt tussen de buren van ASV Geel en Wezel Sport. De thuisploeg liet de voorbije weken niets aan het toeval over, en liet een grote indruk na. Bovendien wordt trainer Bart Janssens geconfronteerd met positieve selectieproblemen.